Aanbod

Je kunt bij Groeipunt terecht voor verschillende vormen van therapie, voor zowel kinderen als (jong)volwassenen. Bekijk het aanbod hieronder!

Ontdeksessie

Na deze sessie hebben we beter in beeld waar je tegenaan loopt en wat je hiermee kunt doen. We kijken waar ik je mee kan helpen.

Bewust naar meer rust

Bij Groeipunt vind je toegang tot een leven met meer rust! Er zijn verschillende trajecten mogelijk om mee aan de slag te gaan.

Snel verlost van vervelende gevoelens

Wil jij in een korte tijd verlost worden van vervelende gevoelens? Dan is IEMT misschien iets voor jou! Ook voor kinderen.

Ontdeksessie

 

Wil jij ontdekken wat je met jouw klachten kunt doen? Na deze sessie heb je beter in beeld waar je tegenaan loopt en wat je hiermee kunt doen. Soms kun je er na deze sessie zelf weer tegenaan; soms kom je tot de ontdekking dat er meer nodig is. We kijken samen waar ik je bij kan helpen.

Ervaringen van anderen:

“Vanwege verschillende gebeurtenissen in mijn verleden en heden was mijn eigenwaarde tot een dieptepunt gezonken. Met behulp van goede gesprekken met Marion en zelf oefeningen te doen zag ik na elke sessie meer en meer in wat mijn gebreken waren en leerde ik mezelf weer waarderen, voor mezelf te zorgen en niet onbelangijk mezelf weer op de eerste plaats te zetten.”

“Ik heb sinds een paar maanden gesprekken met Marion en ik had meteen een klik met haar. Daarnaast had ik er veel vertrouwen in. Marion geeft mij goede handvatten waar ik veel aan heb. Ze begrijpt mij en ziet mij als persoon. Niet als een van de velen. Ik kreeg onlangs een mooi compliment van mijn zus; je ziet er véél beter uit. Ja, ik ben blij met de gesprekken en boek vooruitgang.”

“Een jaar geleden startte ik een traject bij Groeipunt. Door middel van een aantal fijne gesprekken, gericht op zelfreflectie en zelfkennis, heb ik belangrijke inzichten gekregen in mijn doen en laten. Dit heeft me geholpen een aantal kleine stapjes te zetten waardoor ik grote veranderingen ervaar in de druk van alledaagse dingen. Ik vond je aanpak heel prettig en ongedwongen.”

Niet piekeren, maar ontspannen!

Neem contact op